Don & Branco
tammikuu 2017

Markkinointitiimin pelaajavahvistus

Don & Brancon markkinointitiimiin on liittynyt uusi vahvistus Jaana Moilanen. Lue Jaanan ajatuksia uudesta työstä.

Joulukuun ensimmäisenä perjantaina olin jännän äärellä. Istuin hermostuneena jättimäisen neuvottelupöydän ääressä, potentiaalisen uuden pomon ja toimitusjohtajan vieressä. Kysymyksiä lenteli puolin ja toisin, kun viilasimme vihoviimeisiä yksityiskohtia kuntoon. Uudet työtehtäväni alkoivat jo seuraavalla viikolla.

jaana

Nyt, yli kuukautta myöhemmin, on hermostuneisuuteni jo kadonnut. Alun jättimäiseltä kaaokselta vaikuttanut keskeneräisten töiden syöksyvirtaus on jäsentynyt pieniksi puroiksi, kun uudet projektit, työkaverit ja työvälineet ovat pikkuhiljaa tulleet tutuiksi. Myös moni tiimityöskentelyyn tottuneelle itsestäänselvä asia, kuten tyhmien kysymysten kysyminen ja avun saaminen, on monen vuoden yksinyrittäjyyden jälkeen pitänyt opetella uudestaan.

Nykyään pallottelen päivittäin käsissäni erilaisia verkkomarkkinoinnin kampanjoita ja kehitysprojekteja. Ylläpidän mainoskampanjoita, suunnittelen dynaamista uudelleenmarkkinointia, kehitän verkkosivustojen seurantaa ja luon datasta ymmärrettäviä raportteja. Pyörittelen työssäni paljon hienoja markkinoinnin trendisanoja ja haasteenani on kirkastaa asiakkaille niiden käytännön merkitys sekä hyödyt liiketoiminnan suhteen. Kaikki ei ole kultaa mikä kiiltää ja hienoinkin markkinointi on turhaa, jos siitä ei tule tulosta.

Nopeatempoisia työpäiviä tasapainottaa kaksivuotias borderterrieri, jonka kanssa vietän vapaa-aikaa luonnossa ja juoksulenkeillä. Äkillisen luovuuskohtauksen sattuessa saatan uppoutua tuntikausiksi satujen ja tarinoiden kuvittamiseen, ja aivot saan heitettyä narikkaan siirtyessäni scifi-sarjojen ja fantasiakirjallisuuden pariin.

Jännän äärellä olen kuitenkin edelleen. Digitaalisen markkinoinnin kenttä muuttuu ja kasvaa nopealla sykkeellä, joten asiantuntijan pitää olla jatkuvasti valmis sisäistämään uusia asioita. Onneksi jokainen päivä tuo mukanaan mahdollisuuden olla loistava.

Jaa Artikkeli
Don & Branco