Home
Valitut työt

Aaria

Työttömyyskassa Aaria on palkansaajakassa, jonka jäseneksi voivat liittyä kaikki työ- ja virkasuhteessa olevat palkansaajat. Jäseneksi voi liittyä riippumatta siitä, millä ammattialalla työskentelee, tai millainen koulutustausta on. Aariaan kuuluu jo noin 100 000 jäsentä. Aaria tarjoaa jäsenilleen ystävällistä ja laadukasta palvelua sekä sujuvaa asiointia. Tärkeitä arvoja ovat palvelualttius, asiantuntevuus ja luotettavuus.

Yrityksen brändi-identiteetti sekä verkkopalvelut kaipasivat uusimista, kun kolme työttömyyskassaa yhdistyivät, ja saivat yhteistyömme myötä uuden nimen, Aaria. Uusi brändi kaipasi luonnollisesti uusitun ilmeen, monikielisen yritysidentiteetin sekä raikkaan verkkosivuston. Lähtöajatuksena oli luoda kohderyhmää palveleva selkeä sisältörakenne sekä moderni käyttöliittymä yhdessä puhuttelevan brändi-identiteetin kera.

Yhteistyömme käynnistyi brändiprojektista, jossa visuaalisen ilmeen ohella loimme myös monikielisen brändi-identiteetin. Myös WordPress-pohjainen verkkopalvelu käynnistyi huolellisella suunnittelutyöllä jatkuen aina käytännön toteutukseen sekä ylläpitoon. Lopputuloksena syntyi helposti hallinnoitava, saavutettavuusstandardeja noudattava, hakukoneoptimoitu, ja tyylikäs verkkosivusto, joka vastaa nykyaikaisia tarpeita. Lisäksi Aarian visuaalinen identiteetti on yhteistyömme tuloksena moderni, selkeä ja raikas asiantuntijuutta viestivä sekä palvelua ihmisläheisellä otteella ilmentävä kokonaisuus. Jatkuvassa yhteistyössämme teemme esimerkiksi hakukoneoptimointia ja analytiikkaa, sekä manageroimme sosiaalisen median kanavia ja mainostamista.