Home
Valitut työt

HUONE

Tapahtumahotelli HUONE tarjoaa uudenlaisen lähestymistavan kokousten ja yritystapaamisten järjestämiseen. Ainulaatuiset ja inspiroivat tilat tekevät jokaisesta tapaamisesta mieleenpainuvan ja innostavan elämyksen. Tapahtumakoordinaattorit varmistavat, että käytät aikasi tehokkaasti vailla turhia huolia teknisistä yksityiskohdista.

Don & Brancon suunnittelemat huone.events -verkkosivu ja varausjärjestelmä ovat houkuttelevia ja helppokäyttöisiä. Olemme tehneet yhteistyötä HUONEen kanssa vuodesta 2014 asti ja auttaneet heitä toteuttamaan verkkosivuilleen jo useamman laajan uudistuksen.

Toimimme myös HUONEen markkinointikumppanina vastaten verkkomarkkinoinnista, analytiikasta ja optimoinnista sekä sosiaalisen median strategiasta, sisällöstä ja hallinnasta. Yhteistyömme aikana HUONE on valloittanut uusia markkinoita myös kansainvälisesti. Helsingin toimipisteiden lisäksi HUONE toimii nyt myös Singaporessa ja Tanskassa. Toimimme HUONEen markkinointikumppanina kansainvälisesti ja vastaamme yrityksen verkkosivuista ja digitaalisesta markkinoinnista maailmanlaajuisesti.

HUONE ja Don & Branco ovat tehneet omistautunutta yhteistyötä jo vuosien ajan jakaen yhteisen vision ja pyrkien luomaan jotain uutta. Tämä yhteistyö on tehnyt HUONEesta alansa menestystarinan.