Home
Valitut työt

RE/MAX Finland

RE/MAX-kiinteistönvälitys toimii yli sadassa maassa yli 129 000 välittäjän voimin. Se on yksi suurimmista kiinteistönvälitysfirmoista maailmassa, kuten myös Suomessa – RE/MAX Finland koostuu 35 toimistosta, joissa toimii 400 välittäjää.

Don & Branco on toiminut RE/MAX Finlandin markkinointikumppanina monella eri alueella. Yksi merkittävimmistä projekteista on ollut “Aina vähän enemmän” -televisiokampanja, jonka Don & Branco ideoi ja käsikirjoitti päämääränään tuoda RE/MAX Finlandille positiivista näkyvyyttä sekä uudistaa yrityksen brändiä värikkäällä ja energisellä otteella.

Päämäärämme RE/MAX Finlandin kanssa on ollut luoda raikas ja lähestyttävä visuaalinen ilme, joka erottuu kilpailijoista ystävällisyydellään. Olemme tahtoneet tuoda esiin myös järkisyitä RE/MAXin valitsemiseen keskittymällä siihen, kuinka RE/MAXin välittäjät ovat valmiit tekemään muita enemmän ja toimivat suuren kansainvälisen ketjun tukemina.

Työmme RE/MAX Finlandin kanssa kattaa lähes kaikki markkinoinnin muodot. Olemme tehneet läheistä yhteistyötä määrittääksemme brändi- ja markkinointistrategiat voidaksemme luoda tarpeita vastaavia kampanjoita ja sisältöä.

Yhteistyömme on kattanut mainonnan eri medioissa televisiosta ja radiosta sanomalehtimainontaan, verkkomarkkinoinnin kaikkiin muotoihin sekä esitteisiin ja muihin markkinointimateriaaleihin. Työhön on kuulunut monipuolisia teksti- ja kuvasisältöjä animaatiota ja videota myöten. Digimarkkinoinnin tiimimme on tehnyt läheistä yhteistyötä RE/MAX Finlandin kanssa määrittääkseen sosiaalisen median strategian ja luodakseen oikeanlaista sisältöä välittäjien ja asiakkaiden tarpeisiin. Don & Brancon luomaa markkinointimateriaalia ovat käyttäneet myös RE/MAXin toimistot kansainvälisesti.

Teemme yhteistyötä myös suoraan RE/MAX-toimistojen kanssa ympäri Suomea. Toimimme heidän markkinointikumppaninaan, mutta vastaamme myös verkkosivujen suunnittelusta ja kehityksestä. Yhteistyömme RE/MAX Finlandin kanssa on ollut kattava ja menestyksekäs markkinointikumppanuus. Don & Branco on ylpeä saatuaan olla tärkeä osa RE/MAXin kasvua yhdeksi Suomen merkittävimmistä kiinteistönvälittäjistä.