Sisältö­strategia

Sisältöstrategiassa suunnittelemme ja määrittelemme, millaista sisältöä yrityksen eri kanaviin halutaan tuottaa. Strategiaa tehdessämme analysoimme markkinoinnin ja eri kanavien nykyistä sisältöä ja sen toimivuutta. Nykytilanteen analysoinnin jälkeen suunnittelemme kohderyhmille sopivaa sisältöä ja valitsemme sisällölle yleiset linjaukset. Tiimissämme on myös vahvaa digitaalista osaamista, joten myös hakukonenäkyvyys voidaan huomioida verkkoon toteutettavassa sisällössä.

 

Sisällön­tuotanto

Tiimimme tuottaa tekstiä, kuvia ja videoita muun muassa verkkosivuille, raportteihin, asiakaslehtiin ja sosiaaliseen mediaan. Tavoitteemme on aina tuottaa sisältöä, joka kiinnostaa ja luo osaltaan lisäarvoa kohderyhmille. Teemme etukäteen suunnitelman esimerkiksi sosiaalisen median kanaviin säännöllisesti lisättävästä sisällöstä, jonka jälkeen ylläpidämme sivuja sekä tuotamme sinne sisältöä suunnitelman mukaisesti. Kumppaneidemme kautta pystymme tuottamaan sisältöä monipuolisesti useilla kielillä eri tarkoituksia varten.

 

Sisällön­tuotanto-opas

Opi sisällöntuotannon salaisuudet ja jyrää tiesi alasi huipulle lataamalla Don & Brancon ilmainen sisällöntuotanto-opas. Klikkaa tästä.

 

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä Henrik Kailaan tai täytä yhteydenottolomake.
 

Henrik

 
Katso myös:
» Referenssit
» Luova suunnittelu
» Konseptit ja kampanjat
» Kuva- ja videotuotanto