Don & Branco on mainostoimisto, jossa yhdistyvät luovan ja digitaalisen maailman parhaimmat puolet. Monipuolisesta tiimistämme löytyy luovia suunnittelijoita ja markkinointiviestinnän ideoijia sekä ensiluokkaista teknistä osaamista erilaisia projekteja varten. Asiakkaamme ovat suuria ja keskisuuria B2B ja B2C -yrityksiä, joille tarjoamme palveluita kampanjoiden konseptoinnista verkkopalveluiden toteutuksiin.

Mitä etsimme?

Digital Marketing Specialistin roolissa olet avainasemassa osana digimarkkinointitiimiämme. Vastaat asiakkaidemme verkkomarkkinoinnista ja -näkyvyydestä. Työtehtävääsi kuuluu muun muassa hakusanamainontaa, hakukoneoptimointia, verkkoanalytiikkaa sekä digimarkkinointistrategioiden laatimista ja jalkauttamista eri kanaviin.

Päävastuusi ovat kampanjoiden ja konseptien monikanavaiset toteutukset esimerkiksi Googlen Ads-työkaluilla ja somessa. Vastaat myös asiakkaiden verkkonäkyvyyden kehittämisestä ja autat asiakkaitamme saamaan verkkosivuistaan enemmän irti. Pääset haltuunottamaan useita asiakkuuksia, joille olet ykköshenkilö verkkomarkkinoinnin suunnittelussa, hallinnassa ja optimoinnissa. Tulosten raportointi on iso osa työtäsi ja tulet käyttämään mm. Google Analyticsia ja Tag Manageria aktiivisesti.

Tehtävässä menestyminen vaatii digimainonnan kentän tuntemusta sekä kokemusta monikanavaisen markkinoinnin toteuttamisesta. Arvostamme myös halua kehittää omaa osaamistaan ja tekemistään jatkuvasti muuttuvassa markkinoinnin ympäristössä.

Odotamme sinulta:

– 2+ vuoden kokemusta tuloksellisesta digimarkkinoinnista
– Olet suunnitellut digimarkkinoinnin strategioita ja toteuttanut niitä onnistuneesti myös käytännössä
– Hallitset Google Adsin salat niin hakusanamainonnan, displayn kuin YouTubenkin osalta
– Osaat käyttää tehokkaasti Google Analyticsia ja Tag Manageria osana digimarkkinoinnin kokonaisuutta
– Hallitset vähintään hakukoneoptimoinnin perusperiaatteet
– Tunnet somekanavat ja somemainonnan työkalut
– Asiakasraportointi ja -kommunikointi sujuu sinulta luonnostaan
– Omaat hyvät yhteistyötaidot ja olet oma-aloitteinen
– Kirjoitat ja puhut erinomaista suomea sekä englantia
– Osaat organisoida omaa työtäsi ja vetää projekteja myös itsenäisesti
– Tunnet intohimoa nopeasti kehittyvän alan jatkuvaan seurantaan ja halua pysyä digimarkkinoinnin kehityksen aallonharjalla.

Ennen kaikkea arvostamme konkreettisia näyttöjä aidosta innostuksesta digimarkkinointia kohtaan. Odotamme myös, että olet valmis kasvamaan kanssamme timantinkovaksi digimarkkinoinnin tekijäksi.

Mitä tarjoamme?

Don & Brancolla työskentelee reilut 20 omasta alastaan innostuvaa asiantuntijaa, joita yhdistää rakkaus digiin ja jatkuva halu kehittyä työssään paremmaksi. Yrityksemme koostuu graafikoista, konseptisuunnittelijoista, digimarkkinoijista, koodareista, projektinvetäjistä, myyjistä ja parista joka paikan höylästä. Yhteishenkeä luomme muun muassa yhteisillä aamupaloilla, pizzaperjantailla, afterworkeilla, kuntoiluilla ja yhteisillä vapaa-ajan aktiviteeteilla.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, CV ja palkkatoiveesi osoitteeseen rekry@donbranco.fi. Haku loppuu heti, kun löydämme sopivan henkilön. Lisätietoja hausta saa Aino Yrjänältä, aino@donbranco.fi tai 050 4646 245.