Don & Branco on mainostoimisto, jossa yhdistyvät luovan ja digitaalisen maailman parhaimmat puolet. Monipuolisesta tiimistämme löytyy luovia suunnittelijoita ja markkinointiviestinnän ideoijia sekä ensiluokkaista teknistä osaamista erilaisia projekteja varten. Asiakkaamme ovat suuria ja keskisuuria B2B ja B2C -yrityksiä, joille tarjoamme palveluita kampanjoiden konseptoinnista verkkopalveluiden toteutuksiin.

Mitä etsimme?

Social Media Specialistin roolissa tulet toimimaan Don & Brancon someguruna osana digimarkkinointitiimiämme. Vastaat asiakkaidemme sosiaalisen median näkyvyydestä ja tuloksellisesta mainonnasta. Tulet vastaamaan asiakkaidemme maksetuista some-kampanjoista ja pääset kehittämään useiden eri yritysten sosiaalisen median strategioita.

Toimit yhteistyössä eri tiimien ja asiakkaiden kanssa sekä työskentelet osittain itsenäisesti mm. kampanjoiden hallinnan, kohderyhmien suunnittelun, tulosten analysoinnin ja konversio-optimoinnin parissa. Päävastuusi ovat kampanjoiden ja sisältöstrategioiden menestyksekkäät toteutukset erityisesti Facebookissa, Instagramissa ja Linkedinissä. Olet avainhenkilö sosiaalisen median kampanjoiden suunnittelussa, hallinnassa ja optimoinnissa sekä tulosten raportoinnissa suoraan asiakkaalle.

Tehtävässä menestyminen vaatii vahvaa sosiaalisen median mainonnan tuntemusta sekä kokemusta monikanavaisen markkinoinnin toteuttamisesta. Halu kehittää omaa osaamista ja tekemistä sosiaalisen median muuttuvassa ympäristössä on tietenkin plussaa, samoin Google Analytiikan tuntemus, sillä raportoimme kampanjoiden tuloksia sekä Facebook Insightsin että Google Analytiikan kautta.

Hakemallamme henkilöllä on:

 

 • Parin vuoden kokemusta tuloksellisten sosiaalisen median kampanjoiden vetämisestä ja näyttöjä erityisesti maksetun mainonnan kampanjoista
 • Kokemusta sosiaalisen median kampanjahallinnasta, optimoinnista sekä kohderyhmäsuunnittelusta
 • Kokemusta sisältösuunnittelusta ja sosiaalisen median strategioiden luomisesta
 • Kokemusta sosiaalisen median näkyvyyden kehittämisestä eri kanavissa (mm. Facebook, Instagram, Linkedin).
 • Kokemusta toimenpiteiden raportoinnista ja seurannasta
 • Ymmärrystä yrityksen brändin- ja kampanjanhallinnasta sosiaalisen median ympäristössä
 • Hyviä yhteistyötaitoja, idearikkautta ja kaupallista ajattelua
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
 • Hyviä projektinhallinta- ja kommunikointitaitoja
 • Oma-aloitteisuutta ja itsenäistä otetta työskentelyyn
 • Intohimoa nopeasti kehittyvän alan jatkuvaan seurantaan ja halua pysyä sosiaalisen median kehityksen aallonharjalla.

 

Mitä tarjoamme?

Don & Brancolla työskentelee reilut 20 omasta alastaan innostuvaa asiantuntijaa, joita yhdistää rakkaus digiin ja jatkuva halu kehittyä työssään paremmaksi. Tiimimme koostuu graafikoista, konseptisuunnittelijoista, digimarkkinoijista, koodareista, projektinvetäjistä, myyjistä ja parista joka paikan höylästä. Yhteishenkeä luomme muun muassa yhteisillä aamupaloilla, pizzaperjantailla, afterworkeilla, kuntoiluilla ja kuukausittaisilla yhteisillä vapaa-ajan aktiviteeteilla.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, CV ja palkkatoiveesi osoitteeseen rekry@donbranco.fi. Haku päättyy 16.12.2018 tai heti kun löydämme sopivan henkilön.