Don & Branco on mainostoimisto, jossa yhdistyvät luovan ja digitaalisen maailman parhaat puolet. Monipuolisesta tiimistämme löytyy luovia suunnittelijoita ja markkinointiviestinnän ammattilaisia sekä ensiluokkaista teknistä osaamista erilaisiin projekteihin. Asiakkaamme ovat suuria ja keskisuuria B2B- ja B2C-yrityksiä, joille tarjoamme palveluita kampanjoiden konseptoinnista verkkopalveluiden toteuttamiseen.

 

Mitä etsimme?

Tuotanto-AD:n roolissa olet tärkeä osa luovaa tiimiämme. Olet aidosti innostunut juuri tuotanto-AD:n tehtävistä ja sinulla on konkreettisia näyttöjä laadukkaasti viimeistellyistä visuaalisista toteutuksista. Arvostamme myös halua oppia uutta ja kehittää omaa osaamistaan alan kehityksen mukana. Tulet hyvin toimeen tiimissä ja olet valmis asioimaan suoraan asiakkaan kanssa, mutta kykenet myös toimimaan oma-aloitteisesti ja vastaamaan pienemmistä suunnittelutoimeksiannoista itse.

Työtehtäviisi kuuluu bannerien ja alasivujen suunnittelu, mainosmateriaalien tuottaminen eri printti- ja digitaalisiin medioihin, esitteiden suunnittelu ja sisällönsyöttö. Tehtävässä menestyminen vaatii monipuolista visuaalista osaamista ja ymmärrystä siitä, minkä tyylistä materiaalia olemme milloinkin tuottamassa. Asiakkaat ja työtehtävät vaihtelevat, joten alan laaja tuntemus ja into heittäytyä uusiin haasteisiin on hyödyksi.
 

Odotamme sinulta:

  • Aiempaa kokemusta tuotanto-AD:n tehtävistä
  • Tarkkaa visuaalista silmää
  • Työkokemusta sekä printtimedian että digimaailman puolelta
  • Adobe CC sekä Office -ohjelmistojen erinomaista hallintaa
  • Kykyä tuottaa nopealla tahdilla materiaaleja
  • Paineensietokykyä tiukkojenkin aikataulujen keskellä
  • Kykyä työskennellä osana tiimiä sekä suoraan asiakkaan kanssa
  • Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa
  • Kykyä organisoida omaa työtään ja hoitaa projekteja myös itsenäisesti
  • Intohimoa alan jatkuvaan seurantaan ja halua pysyä sen kehityksen aallonharjalla

 

Mitä tarjoamme?

Don & Brancolla työskentelee reilut 20 omasta alastaan innostuvaa asiantuntijaa, joita yhdistää rakkaus digiin ja jatkuva halu kehittyä työssään paremmaksi. Tiimimme koostuu graafikoista, konseptisuunnittelijoista, digimarkkinoijista, koodareista, projektinvetäjistä, myyjistä ja parista joka paikan höylästä. Yhteishenkeä luomme muun muassa yhteisillä aamupaloilla, pizzaperjantailla, afterworkeilla, kuntoilulla ja yhteisillä vapaa-ajan aktiviteeteilla.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, CV ja palkkatoiveesi osoitteeseen rekry@donbranco.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Henrik Kaila, puh. +358 40 773 1818. Haku loppuu heti, kun löydämme sopivan henkilön.