Home
Valitut työt

Cariitti

Cariitti on suomalainen perheyritys, jonka valikoimaan kuuluvat valaistusratkaisut ja kotimaisena puusepäntyönä valmistetut saunan lauteet sekä pukuhuonekalusteet. Cariitin palvelut on kohdennettu sekä kuluttajille että ammattilaisille, kuten sisustussuunnittelijoille.

Rakensimme Cariitille uuden WooCommerce-verkkokaupan. Haasteena oli kuitenkin verkkokaupan integrointi vanhaan toiminnanohjausjärjestelmään, jossa ei ollut moderneja rajapintoja.

Toteutimme ERP-integraation täysin räätälöitynä. Tärkeimpien tuotteiden, kuten LED-valoprofiilien ja saunavalaistuskuitujen, myyntiprosessia virtaviivaistettiin luomalla verkkokauppaan omat osiot, joista loppuasiakas pääsee itse tilaamaan ja maksamaan tarkalleen omia tarpeitaan vastaavat tuotteet toivomillaan lisäosilla. Teimme myös saunan suunnittelutyökalun, jolla asiakas pääsee itse valitsemaan haluamansa lauteet, värin ja koon sekä tilaamaan nämä suoraan Cariitilta.

Lopputuloksena on tyylikäs verkkopalvelu, joka on selkeä käyttää loppuasiakkkaalle ja josta on muodostunut Cariitille liiketoimintakriittinen työkalu. Manuaalisen Excel-työn tarve on vähentynyt ja aikaa on vapautunut keskittyä myyntityöhön sekä asiakaspalveluun.