Mikä on
Don & Branco?

Huomisen ongelmia ei ratkaista eilisen vastauksilla, ja siksi Don & Brancon tiimi koostuukin modernin markkinoinnin ammattilaisista. Olemme erikoistuneet brändisuunnitteluun, digitaalisiin verkkopalveluihin ja digimarkkinointiin.

Vuonna 2013 porukka markkinointialan kollegoita ja kaveruksia unelmoi omasta toimistosta, jonne olisi oikeasti kiva tulla myös maanantaisin. Työpaikasta, jonka kulttuuri olisi rento, innovatiivinen ja ammattitaitoinen. Idea omaan toimistoon ammennettiin menneiden vuosikymmenten mainosmaailman kunnianhimoisesta asenteesta.

Nyt, vuosikymmen myöhemmin, mystiset mainosmestarit Don ja Branco ovat saaneet seurakseen monipuolisen joukon osaajia,  mutta kulttuuri on säilynyt alkuperäisen ajatuksen mukaisena. Töissä on hauskaa maanantaista perjantaihin, ja asiakkailta sataa kiitosta oman tonttinsa terävimmille asiantuntijoille.

Yritys­kulttuurimme

Don & Brancossa ei keskitytä niuhottamiseen, vaan ilon kautta tekemiseen. Meillä arvostetaan itseohjautuvuutta ja avoimuutta – jokainen on vastuussa hyvän fiiliksen vaalimisesta. Hybridityöskentely on tullut meille jäädäkseen, sillä niin toimimme ketterämmin ja voimme paremmin.

Tiimiläisemme kuvailevat kulttuuriamme näin:
Kannustava Kotoisa Lämminhenkinen Moderni Sopivasti huumorilla sävytetty

Kiinnostavatko isommat saappaat ja uudet haasteet?

Hae meille töihin