Renta
Valitut työt

Renta

Konevuokrausalan muutamassa vuodessa mullistanut Renta halusi säilyttää alan edelläkävijän maineensa myös tulevaisuudessa. Tässä tavoitteessa verkkopalvelun toimivuus ja kaluston vuokrauksen helppous ovat keskeisessä roolissa. Uudistimme ensin Renta Groupin verkkosivuston, jonka jälkeen uudistukset jatkuivat Pohjoismaiden maakohtaisilla sivustoilla.

www.renta.com  |  www.renta.fi  |  www.renta.no

Haaste

Renta Group on viime vuosina laajentunut koko Pohjois-Euroopan kattavaksi merkittäväksi konevuokraustoimijaksi, jolla on yli 175 toimipaikkaa ja 2000 työntekijää. Hurjan kasvun ja alan digitalisoitumisen myötä myös verkkopalvelun tarpeet ovat muuttuneet matkan varrella. Rentan verkkopalvelu-uudistuksen tavoitteena oli yhdenmukaistaa eri kieliversiot, kehittää tietoturvaa ja viedä asiakaskokemus alan kirkkaasti parhaimmalle tasolle.

Ratkaisu

Huolellinen palvelumuotoilu nosti esiin verkkopalvelun kipukohdat, joita lähdimme ratkomaan UX- ja UI-suunnittelun keinoilla. Asiakaskokemuksen onnistumisen kulmakiviksi nousivat tuotevalikoiman selkeys ja verkkopalvelun kautta tehtävän kaluston vuokrauksen helppous.

Valitsimme työkaluksi WordPressin ja sen tarjoaman Multisite -ratkaisun, jonka avulla pystyimme toteuttamaan Renta Groupin sivustot kokonaisuudessaan yhden helposti hallittavan ympäristön alle omine kieliversioineen. Ratkaisu mahdollisti myös uusien maasivustojen avaamisen samaan ympäristöön ilman suurempaa koodaustyötä.

Renta tarjoaa asiakkailleen Renta Easy -vuokrauspalvelua, jonka tuotedatan integroimme Renta Groupin sivustoille. Tämä mahdollistaa ajantasaisen tuotedatan hallinnan WordPressistä käsin sekä ominaisuudet tuotteiden markkinointiin sivustolla.

Myös sivuston ylläpito on Don & Brancon tarjoama, mikä helpottaa koko WordPressin ylläpitoa. Kehittäjämme pystyvät tekemään nopeita muutoksia asiakkaan tarpeen vaatiessa esimerkiksi tietoturvan ja muiden päivitysten suhteen. Sivustoa kehittäessä minimoimme tietoturvariskit hyödyntämällä vain muutamaa “core” -lisäosaa joissa on yleisesti todettu hyvin vähän tietoturvariskejä.

Toteutuksessa huomioimme myös saavutettavuuden ja käytettävyyden eri laitteilla sekä valmiudet digimarkkinoinnin analytiikalle ja seurannalle.

Mikä muuttui?

Renta Group ja maakohtaiset sivut toimivat nyt erillisinä, mutta toisiaan tukevina verkkopalveluina. Potentiaaliset asiakkaat löytävät tarvitsemansa aiempaa paremmin, kun tuotteet ja palvelut on eriytetty omiksi selkeiksi kokonaisuuksikseen. Renta Groupin ylläpitäjät voivat nyt myös helpommin hallita kokonaisuutta niin sisällön, tuotteiden kuin uusien maasivustojen osalta.

Lopputuloksena sekä Renta Group että maakohtaiset alasivut saivat modernin, luotettavan ja asiakaskeskeisen verkkopalvelun, joka auttaa asiakasta paitsi löytämään tarvitsemansa myös ymmärtämään vahvan brändin tarjoaman lisäarvon. Ja mikä tärkeintä: ensiluokkainen palvelukokemus tarjoaa loistavan perustan myös yrityksen liiketoiminnan kasvulle.

Lisätietoja referenssistä voit kysellä:

Riku Wirta
Business Development Director
+358 40 537 5986
riku@donbranco.fi

Lisää töitämme

Sizzle Station

Sizzle Station

Visuaalinen ja verbaalinen brändiuudistus suositulle aasialaiselle ravintolaketjulle.
Riviera

Riviera

Viiden tähden käyttäjäkokemuksella varustettu verkkosivusto ja varausjärjestelmä suositulle elokuvateatterille.
Luckiefun’s

Luckiefun’s

Leikkisä visuaalinen identiteetti ja verkkosivusto Suomen suurimmalle sushiravintolaketjulle.
Burger Dojo

Burger Dojo

Herkullisen erottuva brändi-identiteetti ja verkkosivusto uudelle hampurilaisravintolalle.
RE/MAX Finland

RE/MAX Finland

Pitkä ja kattava markkinointikumppanuus suurelle kiinteistönvälitystoimijalle.
Finlandia-talo

Finlandia-talo

Arkkitehtoonisen käyttäjälähtöinen verkkosivusto ikoniselle tapahtumatalolle.