Home
Valitut työt

Luckiefun's

Luckiefun’s sushibuffet on vallannut Suomen nopeasti. Don & Branco auttoi Luckiefun’sia löytämään identiteettinsä suunnittelemalla ravintoloille ja verkkosivulle uuden värikkään ilmeen. Uudistukset kattoivat kaiken uudesta logosta ravintoloiden sisustukseen, ikkunateippauksiin, henkilökunnan vaatteisiin, pakkauksiin, ruokalistoihin sekä muihin tuotteisiin.

Uusi ilme pohjautuu perinteisiin aasialaisiin sanontoihin, mutta sarjakuvamaiset kuvitukset viittaavat myös japanilaiseen populaarikulttuuriin, mikä pitää ilmeen kevyenä ja hauskana. Selkeä identiteetti antaa Luckiefun’s-ravintoloille vahvan yhtenäisen ilmeen.

Uusi ilme tulee esiin myös Don & Brancon suunnittelemalla, toteuttamalla ja hallinnoimalla verkkosivulla. Vastaamme myös Luckiefun’sin sosiaalisesta mediasta, tuoden esiin uuteen identiteettiin sopivaa sisältöä kaikissa kanavissa.

Uuden identiteettinsä myötä Luckiefun’s on kasvanut entistä suuremmaksi ja tunnetummaksi, ja ketjun uusia ravintoloita on avattu useisiin kaupunkeihin yhteistyömme aikana.