Home
Valitut työt

MB Rahastot

MB Rahastot on yksityinen suomalainen pääomasijoitusyhtiö, joka sijoittaa kaikilla sektoreilla pohjoismaisilla markkinoilla. Tarjoamalla johdolle resursseja ja kannustimia MB Rahastot auttaa yrityksiä kannattavan liiketoiminnan rakentamisessa. Ammattitaitoinen toiminta pohjautuu vastuullisuuteen, omistautumiseen, kokemukseen ja laajaan kontaktiverkostoon.

MB Rahastojen entinen ilme ei kuvastanut riittävän hyvin modernin pääomasijoitusyhtiön toimintaa. Don & Branco tarttui toimeen luodakseen uuden identiteetin, joka vastaa paremmin yhtiön uudelleen määriteltyä strategiaa. Uuden identiteetin tehtävä on kertoa, mistä MB Rahastojen toiminnassa on kyse, ja painottaa entistä enemmän henkilökohtaisten kontaktien merkitystä.

Uusi identiteetti käsittää yhtiön logon, kuvamaailman ja graafisen ohjeiston, jotka otettiin käyttöön MB Rahastojen uudella verkkosivulla, jonka suunnittelusta ja WordPress-pohjaisesta toteutuksesta Don & Branco myös vastasi. Tämän lisäksi käyntikortit, toimistotarvikkeet sekä muu materiaali sisäiseen ja ulkoiseen viestintään suunniteltiin uuden ilmeen mukaisiksi.