Home
Valitut työt

Svea Ekonomi

Svea Ekonomi tarjoaa rahoitus- ja perintäpalveluita yrityksille kansainvälisesti. Palvelut varmistavat, että laskut maksetaan ja yritykset voivat toteuttaa ydintoimintaansa ilman yllättäviä taloudellisia haasteita. Tytäryhtiöiden ja kumppaneidensa kautta Svea Ekonomi toimii kaikkialla maailmassa.

Perintään suhtaudutaan usein negatiivisesti, vaikka työ tehtäisiin kuinka ammattitaitoisesti. Don & Branco auttoi Svea Ekonomia löytämään lähestymistavan, joka keskittyy entistä enemmän inhimilliseen asioiden hoitamiseen.

Ideoimme ja käsikirjoitimme kaksi televisiomainosta, jotka tuovat esiin Svea Ekonomin asennetta toimintaansa – pyrkimystä toimia aina kunnioittavasti myös perintäalalla, tehokkuudesta kuitenkaan tinkimättä. Kohderyhmänä olivat yrittäjät sekä taloushallinnon päättäjät. Yksi mainoksista painottui rahoituspalveluihin ja toinen perintään, tuoden esiin syitä sille, miksi Svea Ekonomi on tehokkain kumppani molemmissa tapauksissa.

Mainosten jääkiekkoteema juontui Svea Ekonomin yhteistyöstä 95-elokuvan tuotannossa, ja mainoksia tähditti jääkiekkovalmentaja Jukka Jalonen, joka johti Suomen maailmanmestaruuteen vuosina 2011 ja 2019. Svea Ekonomi on käyttänyt mainoksia markkinoinnissaan vuoden 2017 kampanjasta lähtien rakentaessaan erottuvaa ja positiivista brändiä muiden rahoitus- ja perintäalan toimijoiden joukossa.