Aaria
Valitut työt

Aaria

Työttömyyskassa Aaria on palkansaajakassa, jonka jäseneksi voivat liittyä kaikki työ- ja virkasuhteessa olevat palkansaajat. Jäseneksi voi liittyä riippumatta siitä, millä ammattialalla työskentelee, tai millainen koulutustausta on. Aariaan kuuluu jo noin 100 000 jäsentä. Aaria tarjoaa jäsenilleen ystävällistä ja laadukasta palvelua sekä sujuvaa asiointia. Tärkeitä arvoja ovat palvelualttius, asiantuntevuus ja luotettavuus.

 

Haaste

Aarian brändi-identiteetti sekä verkkopalvelut kaipasivat uusimista, kun kolme työttömyyskassaa yhdistyivät. Yhteistyömme myötä syntyi myös uusi nimi, Aaria. Uusi brändi kaipasi luonnollisesti uusitun ilmeen, monikielisen yritysidentiteetin sekä raikkaan verkkosivuston. Lähtöajatuksena oli luoda kohderyhmää palveleva selkeä sisältörakenne sekä moderni käyttöliittymä yhdessä kohdeyleisöä puhuttelevan brändi-identiteetin kera.

Ratkaisu

Yhteistyömme käynnistyi brändiprojektista, jossa visuaalisen ilmeen ohella loimme myös monikielisen brändi-identiteetin. WordPress-pohjaisen verkkopalvelun työstö käynnistyi huolellisella suunnittelutyöllä jatkuen aina käytännön toteutukseen sekä ylläpitoon. Lopputuloksena syntyi helposti hallinnoitava, saavutettavuusstandardeja noudattava, hakukoneoptimoitu ja tyylikäs verkkosivusto, joka vastaa nykyaikaisia tarpeita. Aarian uusi visuaalinen identiteetti on moderni, selkeä ja raikas, asiantuntijuutta viestivä sekä palvelua ihmisläheisellä otteella ilmentävä kokonaisuus. Yhteistyömme jatkui muun muassa hakukoneoptimoinnin ja analytiikan sekä sosiaalisen median manageroinnin ja mainostamisen parissa.

Lisätietoja referenssistä voit kysellä:

Riku Wirta
Business Development Director
+358 40 537 5986
riku@donbranco.fi

Lisää töitämme

Renta

Renta

Pohjoismaiden alasivut kattava multisite-ratkaisu konevuokrausalan edelläkävijälle.
Sizzle Station

Sizzle Station

Visuaalinen ja verbaalinen brändiuudistus suositulle aasialaiselle ravintolaketjulle.
Riviera

Riviera

Viiden tähden käyttäjäkokemuksella varustettu verkkosivusto ja varausjärjestelmä suositulle elokuvateatterille.
Luckiefun’s

Luckiefun’s

Leikkisä visuaalinen identiteetti ja verkkosivusto Suomen suurimmalle sushiravintolaketjulle.
Burger Dojo

Burger Dojo

Herkullisen erottuva brändi-identiteetti ja verkkosivusto uudelle hampurilaisravintolalle.
RE/MAX Finland

RE/MAX Finland

Pitkä ja kattava markkinointikumppanuus suurelle kiinteistönvälitystoimijalle.