Mills
Valitut työt

Mills

Mills on jalkojenhoitoon ja jalkojen terveyteen keskittynyt hyvinvointialan yritys. Millsin tuotteita hyödyntävät erityisesti hyvinvointialan ja terveyden alan ammattilaiset kuten apteekkarit, jalkojenhoitajat ja kauneudenhoidon ammattilaiset.

Haaste

Millsin palveluvalikoima oli vuosien varrella kasvanut, ja asiakasportfolio oli monipuolistunut. Kauppaan oli tullut ammattilaistuotteiden lisäksi myös kuluttajakauppa, ja tuotteiden hallinnointi ja datan seuranta ja raportointi alkoi olla raskasta ja aikaavievää.

Verkkokauppaa ei oltu aiemmin integroitu asiakkaan kotimaiseen toiminnanohjausjärjestelmään, mikä hankaloitti tuotetietojen siirtoa ja datan seuraamista. Edessä oli siis haastava verkkokaupan ja toiminnanohjausjärjestelmän (ERP) integraatio.

Ratkaisu

Vanha verkkokauppa uudistettiin modernilla WordPress WooCommerce -verkkokaupalla, joka räätälöitiin vastaamaan Millsin liiketoiminnallisia tarpeita. Verkkokaupassa hyödynnetään muun muassa ennakoivaa tilauksen luontia, suositteluja, kampanjoita, tuotetiedonhallintaa ja tiedon tarkempaa keräystä.

Sivustolle suunnitellut asiakaspolut ja konversiopisteet mahdollistavat paremman kävijäkokemuksen sekä datan tarkemman keruun raportointia ja markkinointia varten. Uusi verkkokauppa mahdollistaa tarkemman datan asiakkaan toimenpiteistä verkkokaupassa ja tuo lisää tietoa siitä, miten, milloin ja mitä asiakkaat tarvitsevat.

WooCommercen lisäosien asentaminen ja kustomointi asiakkaan liiketoiminnallisten tarpeiden mukaisesti varmisti, että verkkokauppa tukee liiketoimintaa halutulla tavalla.

Lisätietoja referenssistä voit kysellä:

Henrik Kaila

Lisää töitämme

Renta

Renta

Pohjoismaiden alasivut kattava multisite-ratkaisu konevuokrausalan edelläkävijälle.
Sizzle Station

Sizzle Station

Visuaalinen ja verbaalinen brändiuudistus suositulle aasialaiselle ravintolaketjulle.
Riviera

Riviera

Viiden tähden käyttäjäkokemuksella varustettu verkkosivusto ja varausjärjestelmä suositulle elokuvateatterille.
Luckiefun’s

Luckiefun’s

Leikkisä visuaalinen identiteetti ja verkkosivusto Suomen suurimmalle sushiravintolaketjulle.
Burger Dojo

Burger Dojo

Herkullisen erottuva brändi-identiteetti ja verkkosivusto uudelle hampurilaisravintolalle.
RE/MAX Finland

RE/MAX Finland

Pitkä ja kattava markkinointikumppanuus suurelle kiinteistönvälitystoimijalle.