Insplan
Valitut työt

Insplan

Insplan on kriittisen infran asiantuntijapalveluita tarjoava yritys, joka työskentelee sähkö- ja tietoliikenneverkkojen, valaistusinfran sekä uusiutuvan energian parissa palvellen mm. kuntia, kaupunkeja, rakennuttajia ja verkon omistajia. Valtakunnallisesti toimivalla yrityksellä on kiinteitä ja etätoimipisteitä toistakymmentä kappaletta. Insplan on kasvuyritys, jonka tavoitteena on muutos niin liikevaihdossa kuin henkilökunnan ja palveluiden määrässä.

Haaste

Yrityksen brändi-identiteetti ja verkkosivut oli luotu yrityksen perustamisen yhteydessä vuonna 2015. Insplanin strategia ja sen painopisteet olivat kuitenkin vuosien saatossa muuttuneet, eikä brändi kokonaisuudessaan enää tukenut niitä. Brändi-identiteetin haluttiin ilmentävän sekä sanallisesti että visuaalisesti yrityksen vastuullisuutta ja painotusta uusiutuvaan energiaan sekä modernia ja työntekijälähtöistä kulttuuria. Myös visuaalinen ilme kaipasi päivitystä tähän päivään.

Ratkaisu

Yhteistyömme lähti liikkeelle brändiprojektista, jossa suunnittelimme Insplanille brändistrategian sekä uuden visuaalisen ilmeen ja verbaalisen identiteetin. Työ jatkui jouhevasti markkinointistrategian suunnitteluun, jossa kartoitimme markkinoinnin suuret linjaukset. Hedelmällinen yhteistyö jatkui kumppanuuteen, jossa huolehdimme Insplanin markkinoinnin ja viestinnän operatiivisesta suunnittelusta sekä käytännön toteutuksesta. Tuotamme yritykselle niin graafisia kuin verbaalisia sisältöjä, kuten referenssejä ja asiantuntija-artikkeleita, teemme rekrytointikampanjoita sekä manageroimme sosiaalisen median kanavia.

Lisätietoja referenssistä voit kysellä:

Henrik Kaila

Lisää töitämme

Renta

Renta

Pohjoismaiden alasivut kattava multisite-ratkaisu konevuokrausalan edelläkävijälle.
Sizzle Station

Sizzle Station

Visuaalinen ja verbaalinen brändiuudistus suositulle aasialaiselle ravintolaketjulle.
Riviera

Riviera

Viiden tähden käyttäjäkokemuksella varustettu verkkosivusto ja varausjärjestelmä suositulle elokuvateatterille.
Luckiefun’s

Luckiefun’s

Leikkisä visuaalinen identiteetti ja verkkosivusto Suomen suurimmalle sushiravintolaketjulle.
Burger Dojo

Burger Dojo

Herkullisen erottuva brändi-identiteetti ja verkkosivusto uudelle hampurilaisravintolalle.
RE/MAX Finland

RE/MAX Finland

Pitkä ja kattava markkinointikumppanuus suurelle kiinteistönvälitystoimijalle.