Don & Brancon markkinoinnin suunnittelun kivijalka

Don & Brancon markkinoinnin suunnittelun kivijalka

Tässä artikkelissa kurkistamme Don & Brancon markkinointisalkun sisään. Älä kaada rahaa tyhjään kaivoon, vaan anna Bulevardin asiantuntijoiden vinkata mitkä markkinoinnin panostukset tuovat sijoituksillesi satoa.

Toimivan markkinoinnin tulee puhutella ja vaikuttaa, mutta samalla myös tahkoa toivottuja tuloksia. Siksi uskomme vahvasti brändillisen ja taktisen markkinoinnin onnelliseen liittoon. Tässä artikkelissa kerromme, miten markkinointi voi auttaa sinua menestymään.

Markkinoinnin strategia

Markkinoinnin strategiassa määrittelemme mitä sisältöä, millaiselle kohderyhmälle ja mihin kanaviin kannattaa tuottaa. Strategiajumpan alkulämmittelynä analysoimme yrityksen markkinoinnin ja kanavien aiempaa sisältöä ja tuloksia. Nykytilan analysoinnista siirrymme kohti sykettä nostattavaa osuutta, eli kohderyhmiin iskevän sisällön suunnittelua. Lopuksi strategia tiivistetään helposti omaksuttavaan ja käytäntöön otettavaan muotoon.

Markkinoinnin suunnittelu edellyttää markkinointikeinojen ja -kanavien laajaa ja syvällistä tuntemusta. Rakennamme kohderyhmädatan ja tavoitteiden pohjalta aina kattavan kokonaissuunnitelman, joka yhdistää kilpailija- ja toimiala-analyysit konkreettisiin toimenpide-ehdotuksiin.

Konseptointi ja sisältömarkkinointi

Konseptointi on yksinkertaisimmillaan olemassa olevan tiedon kiteyttämistä luovaksi ideaksi. Se vaatii luovilla lihaksilla punnertamista, mutta perustuu aina tavoitteisiin ja asiakasymmärrykseen. Luovan suunnittelun lisäksi vastaamme mainosten toteutuksesta: suunnittelijoidemme työpöydällä valmistuvat niin mainostekstit, kuvat, videot kuin grafiikat.

Jos markkinointi sakkaa, ei kasvun kone käynnisty. Parhaimmillaan sisältömarkkinointi lisää näkyvyyttä, vahvistaa luottamusta ja ohjaa potentiaalisia asiakkaita eteenpäin ostopolulla. Sisältömarkkinoinnin osaajamme luovat aina kohderyhmälle räätälöityä ja kanavaoptimoitua sisältöä ja kääntävät haastavatkin teemat kuluttajien kielelle.

Sosiaalinen media ja maksettu mainonta

Tarjoamme sosiaalisen median palvelua, josta et voi olla tykkäämättä. Pyöritämme puolestasi somekarusellia, jotta sinun ei tarvitse olla jatkuvasti perillä populaarikulttuurin viimeisimmistä käänteistä, kuumimmista trendeistä tai kanavien muuttuvista algoritmeista. Suunnittelemme sosiaalisen median strategiat ja tuotamme aina ajankohtaista ja kohderyhmään uppoavaa sisältöä.

Parhaat tulokset saat yhdistämällä orgaanista ja maksettua näkyvyyttä sosiaalisessa mediassa. Asiantuntijamme hoitavat myös tuloksellisen maksetun mainonnan Facebookissa, LinkedInissä, Instagramissa ja YouTubessa.

SEO & SEM

Kun hakukoneoptimointi on tikissä, se tukee liiketoimintaa tehokkaasti. Analysoimme verkkosivuston tekniset, sisällölliset sekä ulkoiset tekijät ja varmistamme, että verkkosivusto löytyy hakukoneista kaikilla oleellisilla hakusanoilla.

Kun hakukoneoptimointi on tikissä, se tukee liiketoimintaa tehokkaasti.

Hakusanamainonta on tehokas keino lisätä vierailijoiden ja ostavien asiakkaiden määrää sekä kohdentaa sivuston tarjontaa halutulle segmentille. Ammattitaidolla rakennettu ja raudanlujaan kohderyhmätuntemukseen perustuva hakusanamainonta tarjoaa näkyvyyden kasvua ja pitää kustannukset kurissa. Toimistomme on sertifioitu Google Partners -kumppani ja pyöritämme hakusanamainontaa Google AdWords -mainosalustalla.

Verkkoanalytiikka

Paraskin mainoskampanja voi jäädä tuloksiltaan heikoksi, jos se ohjaa potentiaaliset asiakkaat huonosti tarpeita vastaavalle sivustolle. Verkkoanalytiikka auttaa ymmärtämään asiakkaita paremmin, tekemään tietoon pohjautuvia ratkaisuja ja siten tehostamaan markkinointia.

Valjastamme Google Analyticsin mittaamaan toivottuja asioita, analysoimme, raportoimme ja seuraamme tuloksia kuukausitasolla. Tarvittaessa toimimme myös verkkoanalytiikan neuvonantajana auditoinneissa ja käyttökoulutuksissa.

Tulokset ovat luovuutemme mittari

Meille voit ulkoistaa halutessasi koko markkinoinnin paletin tai valita täsmäratkaisut tämänhetkisiin tarpeisiisi. Työtämme ohjaavat ainoastaan asiakkaidemme tulokset, eivät maine ja kunnia markkinointialan kilpailuissa. Anna markkinoinnin artesaaniemme varmistaa, että viestisi kolahtaa kovempaa kuin kilpailijan.

Lisätietoja aiheesta voit kysellä:

Henrik Kaila

Lisää samankaltaista luettavaa